Top
Η παραγωγή τυριού vegan δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Αυτό το τυρί σκόρδου και βοτάνων είναι νόστιμο, χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα και δεν έχει πρόσθετο λάδι. Είναι φτιαγμένο από κάσιους, σκόνη άγαρ, μαγιά διατροφής και μπαχαρικά. Σερβίρετε σε κουλούρια, πατατάκια, κράκερ ή σέλινο. Καλή Απόλαυση

Συστατικά

  • 1/2 φλιτζάνι κάσιους 60 γρ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βασιλικό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 11/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού καλαμπόκι
  • 3 κουταλιές της μαγιάς
  • 1/2 από 1 γαρίφαλο σκόρδου
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού ή ξύδι μηλίτη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου
  • 1 φλιτζάνι νερό, χωρισμένο
  • 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη άγαρ
  • Λάδι
Οδηγίες Εκτέλεσης Συνταγής
1.Βυθίστε το κάσιους 1 ώρα σε ζεστό νερό.
2.Στραγγίστε τα κάσιους και τοποθετήστε τα σε ένα μπλέντερ μαζί με το βασιλικό, τη ρίγανη, το σκόρδο, το αλάτι, το άμυλο αραβοσίτου, τη διατροφική μαγιά, το χυμό λεμονιού, το σιρόπι σφενδάμου και 1/2 φλιτζάνι νερό.
3.Επεξεργαστείτε για 1 λεπτό και αφήστε το στην άκρη.
4 Σε μια κατσαρόλα συνδυάστε 1/2 φλιτζάνι νερό και σκόνη άγαρ. Προσθέτετε την ανακαρδιοειά κρέμα και βράζουμε συνεχώς.
5.Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ενα μπολ και ψύξτε τουλάχιστον 2 ώρες.
6.Αφαιρέστε γυρίζοντας ανάποδα πάνω σε σανίδα.

Πηγή:

Vegan Cheese

Φυλλιώ Μουτάφη
Ολιστική Θεραπεύτρια

No products in the cart.

Reset Password